Utställning

Idag fick jag hem inbjudan till My dog och då slog de mig att jag inte berättat vad han fick för kritik på Stora Stockholm.
Jag ställde Orvar för första gången på den stora utställningen i Stockholm, Vi hade ett koppel som inte höll hans vikt och som då gick sönder precis när jag skulle in och springa. Jag var nervös och han fattade inte riktigt vad det va vi skulle göra, men vi var grymma. Har en film på min kamera men sladden är borta så den kanske kommer ut sen.

Domare: Michael Dougherty USA
Kritik: Young dog Very immature, lading in substance. Outline and head is fair. Good bite, high tail/carrige. Topline very loose, fairmovements all directions.

Fick en två men är nöjd än då. Vi fortsätter ställa ut och mognar till oss.
Domaren gillade röd vita så insåg att vi inte hade så stor chans. Är ändå nöjd med kritiken då de som inte går att ända är bra och de som utvecklas och kan tränas fick sin komentar. Är nu taggad inför nästa utställning och alla som komma skall. :)
Bättre lycka på My dog :D

Julen är här & snön ligger på backen


De lyckas då alltid

Lite efter men måste lägga in en bild på hur söta de är. Förra veckan så fick Orvar för sig att han oxå ville va skadad igen och gick och skrapa upp två trampdynor. Detta fick vi bandagerat av snälla vetrinären, och hon gjorde honom oxå juligt fin. Så nu har vi två hundar som vet hur det är och vara i julstämning.
Och bara så ni vet så är det inne med svettband igen. Så bara ni vet! :D

Image and video hosting by TinyPic


Julstämningen är på topp

Dessa tre veckor har haft mycket julstämning och den kommer inte avta ju närmare julen vi kommer.
Vi är massa julnissar, vi like!

Image and video hosting by TinyPic


Vintermonster

Orvar är inte bara snötokig utan galen. Orvar och Chicago är i jämnskala när de gäller galenheten. Att släppa lös Orvar på en stor yta av bara snö va som att släppa en kalv på grönbete, han blev tokig. Så mycket som han sprang och bara var lycklig. En så skön känsla, hade bara varit helt perfekt om inte Chicago hade haft bandaget så han kunde rört sig helt utan problem. Men nu blev de lite stelt. Men glädjen var enorm och han kunde inte hålla känslorna inom sig när han fick jaga snö.
Älskar min snömonster.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Vinter

Imorgon blir de utflyckt till snön! (: Eftersom inte snön riktigt vill komma till oss så får vi väll åka till den.
Bara den positiva rekationen vi fått från Orvar på den lilla snö vi har på backen(vitt lager som knappt räknas) så hoppas jag på ryck och massa bus. Vi upptäckte idag hur roligt man kan ha med isfläckar, man kan både åka kana och försöka gräva hål :P
Chicago som redan varit med om detta 2 gånger tidigare är inte lika impade men är istället riktigt taggade varje gång vi kommer ut då han önskar att han skulle kunna busa med och jaga snöbollar.

Älskar mina bebisar <3

RSS 2.0